Υλικά 5 μεγάλα αυγά 130 ml κρέμα γάλακτος 1 κ. σ. κρεμμύδι τριμμένο 3 φύλλα σφολιάτας 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν ψιλοκομμένο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς. Λαδώστε τη φόρμα για μάφιν. Χτυπήστε με ένα πιρούνι τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Κόψτε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια και στρώστε κάθε θήκη για μάφιν με τη ζύμη. Μοιράστε το ζαμπόν και το τυρί στα μάφιν και συμπληρώστε με ένα κουτάλι με το μείγμα αυγών. Ψήστε για 20- 22 λεπτά.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.